2012. június 17. | 10:46
Az E3 már június első napjaiban le lett tudva, de nem kell aggódni, hogy ne lenne program a nyár hátralevő részére, mivel nem kevesebb mint három nagy játékrendezvény kerül megrendezésre még.

Rezzed - Július 6-7-én kerül megrendezésre az angliai Brighton városában, Brighton Centre-ben a show, amin akár ki is lehet próbálni a Far Cry 3-at, így biztosan számíthatunk innen is új videókra, vagy akár új funkciók leleplezésére.
Gamescom - A Kölnben augusztus 15-19. között megrendezésre kerülő rendezvényen a FC3 már tavaly is képviseltette halványan magát, de azóta sok víz lefolyt a Dunán, így most sokkal jelentősebb jelenlétre lehet számítani. Ez a világ egyik legnagyobb játékosrendezvénye.
PAX - Tavasszal a FC3 már jelen volt a PAX East-en, de augusztus 31. és szeptember 2. között a Seattle-ben megrendezésre kerülő PAX West lehet a játék kampányának fináléja és akár csúcspontja, elvégre pár nappal a rendezvény után jelenik meg.

De mi sem hagyjuk, hogy unatkozzatok, mert az apránként csordogáló információk megosztása mellett a Nyereményjátékunkkal igyekszünk titeket lefoglalni, ami bő egy hét múlva, Június 25-én kezdődik.
Elkészült a Youtube felhasználónk is, ahova folyamatosan feltöltjük a Far Cry 3-as videókat magyar felirattal is.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu